tirsdag 27. mars 2018

Nye hoteller i London i 2018

London er nordmennenes favorittby, og vi ynder å si vi kjenner den godt. Men London er alltid i forandring, og det kommer blant annet stadig nye og flotte hoteller til. Her kikker vi nærmere på noen av de hotellene du kan glede deg til å besøke i 2018.

Related image




  1. The Principal i Camden

Dette er uten tvil en av de største hotellåpningene i 2018. Selve bygget er ikke nytt, det ble faktisk bygget i 1898, og oppført som et glamorøst historisk landemerke. Området i seg selv er et av Londons mest populære, og den som er glad i god mat, supre drinker og sene netter i storbyen, vil glede seg til å kunne sjekke inn her. Hotellet kan besøkes fra mai.
    1. Vintry & Mercer

Nær bredden av Thamesen, i gaten Garlick Hill, ligger dette luksushotellet. Her er det 92 værelser og suiter med egen restaurant, takterrasse og et treningstudio. Navnet Vintry & Mercer, betyr henholdsvis vinhandler og teksilforhandler, og designet i hotellet er inspirert av historiske handlinger i området. Her finner du gamle skreddersydde tekstiler rundt omkring på hotellet, samt et skikkelig bra vinutvalg. Dette luksushotellet åpner i mars.
    1. Dorsett London

Hvis du har lyst til å bo sentral og rimelig, er dette hotellet for deg. Hotellet ligger i det ultra hippe og urbane Shoreditch-området, og hotellets design er likedan. Hotellet har hele 267 rom inkuldert suiter, et 24-timers treningsstudio, og ikke minst et fantastisk takterrasse med panoramautsikt. Dette hotellet er for den som har lyst til å være der det kule skjer i London!



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar