tirsdag 20. mars 2018

Varme steder å reise til i februar og mars

Det kan være tungt å være nordmann i Norge, hvis man trenger litt sol og varme. Den eneste muligheten vi har, er nok å finne et varmt reisemål, og få ladet opp batteriene. Vi gir deg noen forslag til varme steder å reise til i februar og mars.

Image result for Jamaica


Dra til Bob Marleys Jamaica


jamaica har et fantastisk tropisk klima året rundt. Det gjør det til et opplagt reisemål for de fleste, som gjerne vil ha litt sol og varme. Her finner du vakre sandstrender med krystallklart vann. Jamaica er fyltt med dramatisk historie, og har mange historiske severdigheter. Blant dem er Fort Charles som har beskyttet jamaica mot angrep siden 1600-tallet.
Den mest berømte jamaicaner er nok uten tvil Bob Marley, og Bob Marley Museet er også den mest besøkte turistattraksjon i området. Vi anbefaler å ta en varm og avslappende tur til solfylte Jamaica i januar – hjemlandet til reggeaen!

Dra til eksotiske Sri Lanka


Det blir stadig mer populært å reise til Sri Lanka. Her kan du oppleve brusende fosser, vil natur og et spennende dyreliv. Ett av de aller største trekkplastrene på Sri Lanka er Adam’s Peak. Men du skal være i OK form, for du skal bestige hele 5200 trinn før du kommer til toppen. I januar og februar kan du kose deg med en gjennomsnittstemperatur på ca 30 grader, med 8 solfylte timer hver dag!

Solfylte Gran Canaria


Ja, det er nok mange nordmenn som har vært på Gran Canaria. Men det er det tross alt en grunn til. Temperaturen er på i overkant av de 20 grader, det tar tross alt kun 6 timer å komme seg dit med fly. Her kan du oppleve lekre sanstrender, masser av shoppingmuligheter og god mat. Og i hovedstaden Las Palmas er det uendelige muligheter for å finne den perfekte fortausrestauranten.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar