tirsdag 3. april 2018

Få det meste ut av fridagene i 2018

2018 er et gyldent år for alle som ønsker seg gode muligheter for langhelger. Årsaken er at 10 av de bevegelige fridagene faller på hverdager. 

Image result for fridagene


Og hvis du er litt smart, så kan du få noen ekstra langhelger i år. Og som en ekstra liten bonus, kommer julaften og nyttårsaften på mandag. Til sammen blir det hele 12 dagers ekstra fridager i 2018. Og dem kan man vel alltids få bruk for. Og i tillegg kommer jo de ordinære fridagene!

En utrolig god vår


Hvis du tar ferie i tre dager fra den 26.mars til 28.mars, så får du ti dager fri i påska. Og ved å ta ferie den 30.april samt 2. mai til 4. mai, altså fire hele feriedager, får du ni dagers ferie rundt 1.mai. Du har også gode feriemuligheter rundt den Kristi Himmelfartsdag. For hvis du tar ferie fra den 7. mai til den 9. mai pluss 11.mai, så får du hele ni dagers ferie rundt denne helligdagen.

Mai kan bli helt fantastisk, hvis du tar fri den 18. mai. Så får du nemlig fem dager fri rundt 17. mai og Pinse. En annen måte å gjøre det på, er å ta fire feriedager fra 14. mai til den 16. mai pluss 18. mai. Da får du fri i ti dager!

En riktig god jul


Hvis du virkelig ønsker en lang og god juleferie i år, så er det gode muligheter for det. For hvis du tar fri den 24. 27. 28. og 31. desember, så får du hele 11 dagers juleferie 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar