onsdag 28. desember 2016

Vinter – en reiseguide i Norge

https://geiloholiday.no/wp-content/uploads/2015/11/geilo-holiday-skisenter-ski-1180x395.jpg

Har du planer om å tilbringe vinterferien i vårt eget langstrakte land? Her får du de beste reisetipsene i Norge i vinter.
Du trenger absolutt ikke å reise langt for å få en fantastisk vinterferie. Faktisk kan du få de aller flotteste vinteropplevelsene her i vårt eget land. Tilbudene er mange, og det finnes noe for enhver smak. Her skal vi gå gjennom noen av de beste tipsene for hva du kan gjøre i Norge i vinter.



Skiferie på fjellet
For den skiinteresserte finnes det veldig mange alternativer. Det er ikke uten grunn at Norge er omtalt noen verdens vintersportnasjon nummer 1. Dersom du er ute etter fart og spenning bør du ta deg turen til et av de store skisentrene som Geilo eller Trysil. Her kan du leie deg en stor og komfortabel hytte med alle fasiliteter tilgjengelig. I tillegg er en tur i bakkene obligatorisk. Om du foretrekker slalåmski eller snowboard har ingenting å si. Begge deler er nemlig mulig. Bakkene er delt inn i ulike nivåer, så du kan velge den som passer deg best. Det tilbys også skikurs dersom du trenger en liten innføring.  
Når en lang dag i bakkene er over kan du koble av med et deilig boblebad, eller dra på afterski. Sistnevnte er veldig karakteristisk for Norge, og absolutt verdt å få med seg. Her kan du komme som du er, og være forberedt på en real fest. De aller tøffeste drar rett fra festen til skibakkene dagen etter.
Vinterferie i byen
En skiferie er ikke for alle, det er vi fullt klar over. Heldigvis er det mye du kan finne på i byene også. Dersom du ønsker å komme i skikkelig julestemning anbefaler vi deg å besøke Røros. Dette er en liten, sjarmerende by i Hedmark som er kjent for sitt vakre vinterlandskap. Her kommer det metervis med snø, og det er koselig å rusle i gatene, og se på de små, gammeldagse husene. Faktisk er de fleste norske julefilmene spilt inn her.

http://www.trondelag.com/files/2013/11/Vinter-i-Kjerkgata-p%C3%A5-R%C3%B8ros-i-Tr%C3%B8ndelag-Foto-Johnny-Mazzilli.jpg

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar