onsdag 21. desember 2016

Våre beste internasjonale reisetips


Våre beste internasjonale reisetips

Kjenner du at reisefeberen klør nå som vinteren og mørket har sneket seg på? Da bør du lese videre, for vi gir deg våre beste tips denne vinteren.
Det er noe spesielt med denne årstiden vi er inne i nå. Det er som om vinteren og kulden trekker all energi ut av oss, og humøret synker i takt med gradestokken. Da er det bare en ting som hjelper: Reis på ferie til et annet land! I denne artikkelen gir vi deg alt du trenger å vite for å få en god ferie nå i vinter.


Ferie i Europa
Kanskje du tenker at det å reise bort nå blir veldig mye styr? At du må reise jorden rundt og bruke tusenvis av kroner for å få deg litt sol og varme? Det stemmer faktisk ikke! Varme, herlige solstråler og badevann ligger nemlig en liten flytur på kun fire timer unna. På Tenerife er det nemlig sol og sommer, selv når det er venter og kaldt her i Norge. Om vinteren er dette charterparadiset nesten ryddet for folk, så dette passer perfekt for deg som ønsker et lite pust i bakken. I tillegg slipper du den drepende heten de har om sommeren, og jar dermed muligheten til å få med deg flere attraksjoner. For eksempel det berømte Teide fjellet.
Reis til Thailand
Om du ønsker å koble skikkelig av fra hverdagen, og få mye luksus for pengene anbefaler vi at du tar deg en tur til Thailand. Det er når det er vinter her i Norge at dette landet er på sitt beste. Ja, det krever en lang flytur, men det trenger faktisk ikke å være sy dyr. Dette er nok et av de feriestedene der du får mest for pengene. Gjør deg klar for landstrakte strende, grønne palmer, fargerike blomster og god mat i smilets land.
http://www.zicasso.com/sites/default/files/styles/full_2048custom_zictheme_breakpoint_landscape_tablet_1x/public/headerimages/tours/Thailand-Krabi-Railay-Beach.jpg?timestamp=1385074616

Andre reisetips vil vi komme med senere.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar