torsdag 15. desember 2016

Slik pakker du smart for vinterferien

Slik pakker du smart for vinterferien

Vinteren er i gang for fullt, i hvert fall de fleste steder i landet. Planlegger du å reise vekk en tur på fjellet? Da bør du lese våre beste pakketips her.
Begynner det å klø litt i beina for å komme deg opp på fjellet? Endelig få på deg langrennsskiene og gli gjennom skogen? Eller suse nedover bakkene på slalåmski? Da er det på tide å komme deg på en skikkelig vinterferie! Uansett om ferie for deg er å besøke den lille hytta oppi fjellheimen eller å leie en stor hytte på Geilo så har vi de beste pakketipsene for deg her.


Ull, ull og atter ull
Det finnes ikke dårlig vær, bare dårlige klær. Det stemmer definitivt! Det er jo slikt at når vi drar på ferie i Norge har vi ingen garantier for været. Ja, du kan være heldig å få strålende sol en hel uke, men du kan også risikere å tilbringe vinterferien din i snøstorm. Heldigvis kan du uansett sikre deg en fin opplevelse og du har pakket med deg riktig type tøy. Da må du huske på at ull er gull! Både innerst, ytterst og helst i midten også. Invester i ullundertøy av god kvalitet, det er absolutt verdt pengene! Med skikkelig ull fryder du ikke, selv om du blir klissvåt! Og når du holder deg god og varm er turen sikret.
Sekk, termos og sjokolade
Disse tre elementene er sikre vinnere, både for store og små. Med en skikkelig god sekk er det bare å dra ut på langtur. Pass på at alle stroppene er godt tilpasset deg, både over skuldrene, rundt maken og rundt brystet. Da tar det lengre tid før du blir sliten, og du kan ta med deg det du trenger for en hyggelig tur. I tillegg er termos viktig for å få med seg noe godt å drikke på, uansett om du foretrekker kakao, kaffe eller solbærtoddy. Sjokoladen trenger vi vel ikke å utdype nærmere…   

http://www.klikk.no/incoming/img-1080701/alternates/LANDSCAPE_2_1_960/Dagstursekker%20tittel.jpg

1 kommentar: