tirsdag 27. februar 2018

10 gode vinterreiser

Før vi starter på listen, så er det viktig å si at du blir nødt til å være oppmerksom på sesonpregede værfohold før du booker. Det kan være monsuntid eller orkaner på vei, så husk å undersøk litt før du reiser. Det sikrer en god tur!

Related image



  1. Cuba

Cuba byr blant annet på musikk, 50-talls biler, fantastisk mat, håndrullede sigarer og brede sandstrander. Her kan du dessuten finne massevis av billige overnattingsmuligheter, i tillegg til de luksuriøse hotellene. Cuba er en øy som venter på å bli utforsket av deg.
    1. Gran Canaria, Spania

Dette er den perfekte destinasjonen for familier. Flyturen er relativt kort, og prisen lav. På Gran Canaria kan du cruise med delfiner og nyte solen blant sjarmerende bygninger.
    1. Florida, USA

Florida kalles «The Sunshine State», og det sier vel det meste. Her kan du forvente reelle sommertemperaturer i vinter!
    1. Sri Lanka

Denne øynasjonen garanterer en solrik vinter. Her finner du avsidesliggende strender med store kokospalmer. En perfekt vinterferie.
    1. Kap Verde

Hvis du drar til Kap Verde, vil du kunne nyte de lokales gjestfrihet og imøtekommenhet. De fantastiske strendene innbyr til slaraffenliv i solen.
    1. Egypt

Dette er et av de rimelige alternativene, hvis du ser etter en solrik vinter. Her er det både ørkener og strender, og vannet er krystallklart.
    1. Den Dominikanske Republikk

Her får du problemer med å forlate stranden, og det varme vannet. Men hvis du klarer, så kan du også oppleve storslått natur med fjell og kulturelle skatter.
    1. Rio de Janeiro, Brasil

Utover et obligatorisk besøk på Copacabana, skal man også bli kjent med dette fantastiske folket. Og hvis du er heldig, så kan du få en liten leksjon i salsa!
    1. Dubai

Om sommeren er det for varmt i Dubai, mens det rett og slett bare er behagelig om vinteren. Nå kan du nyte sol og strand uten å få heteslag!
    1. Phuket, Thailand


Flyturen er lang, men når du kommer fram kan du nyte temperaturer på omkring 30 grader. Hotellene i Phuket er bblant de beste i landet, og det tilbys massevis av spa-behandlinger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar